Servis mobitela

Ovaj tip popravaka obuhvaća sljedeće usluge:


1. Zamjenu ekrana: Ako je vaš ekran oštećen ili neispravan, naš servis će ga zamijeniti novim, originalnim dijelom.

2. Popravak baterije: Ako vaša baterija ne traje onoliko koliko bi trebala ili se ne puni ispravno, naš servis će je popraviti ili zamijeniti novom.

3. Popravak tipki za paljenje: Ako neke od tipki za paljenje ne rade kako treba, servis će ih popraviti ili zamijeniti novima.

4. Popravak zvučnika: Ako imate problema sa zvučnikom, poput slabog zvuka ili nedostatka zvuka, naš servis će ga popraviti ili zamijeniti novim.

5. Popravak punjenja: Ako vaš mobilni uređaj ne prihvaća punjenje ili ima problema s punjenjem, naš servis će ispraviti taj problem.

6. Popravak drugih komponenti: Ako imate problema s drugim komponentama vašeg mobilnog uređaja, kao što su kamera, mikrofon ili senzori, naš servis će ih popraviti ili zamijeniti novima.

7. Savjetovanje i procjena: Naš servis će vam pružiti procjenu oštećenja na vašem uređaju i savjetovati vas o najboljem načinu popravka.

8. Prodaja i otkup novih i rabljenih mobitela: Osim popravaka, nudimo i prodaju novih i rabljenih mobitela te otkupljujemo vaš stari mobitel.

9. Prodaja prateće opreme: Naš servis nudi raznoliku prateću opremu za mobilne uređaje, uključujući maske, zaštitna stakla, kućišta, baterije, torbice, USB data kable, i Bluetooth uređaje za razgovor.